0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Lancering noorderlichtreizen 2018 en 2019

Gepresenteerd door Noorderlichtman Ruben Weytjens

Hoewel de lente nog maar net gearriveerd is, kijken vele natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters toch ook alweer uit naar de maand september. In september begint immers het nieuwe noorderlichtseizoen in Lapland en Noord-Noorwegen.

En we hebben goed nieuws te melden! Want ook in het volgende noorderlichtseizoen kan u onder begeleiding van Noorderlichtman Ruben Weytjens de pracht van het noorden gaan ontdekken. Op diverse locaties, naargelang uw voorkeur. Overdag beleeft u onvergetelijke ervaringen, en ’s avonds kan u na het heerlijke diner samen met Ruben gaan jagen op het bijzondere noorderlicht.

Ruben Weytjens, Studio Arctic en de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel slaan ook voor aankomende herfst en winter de handen in elkaar, zodat alles tot de perfectie is uitgewerkt en u zonder zorgen op reis kan.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de afronding van de diverse reizen in Lapland en Noord-Noorwegen, zodat deze spoedig geboekt kunnen worden. Onze noorderlichtreis “Ruska” (zie hier de reis) in de vroege herfstperiode is overigens reeds te boeken. Want wat vele mensen misschien nog niet weten: ook september is reeds een uitstekende noorderlichtmaand en biedt wellicht een ideaal compromis voor de koukleumen onder ons.

U kunt op 9 juni a.s. in Kasteel Wurfeld als eerste de lancering van onze nieuwe reizen meemaken en eventueel direct een plaatsje reserveren. Ook reisexpert Wietse Dijkstra van Studio Arctic is hierbij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Wietse kent de arctische wereld op z’n duimpje, en is samen met Ruben sinds 2011 de bezieler van dit succesvolle noorderlichtconcept.

Plaats: Kasteel Wurfeld
Aanvang: 14:00
Einde presentatie: ca. 15:30
Daarna mogelijkheid tot stellen van vragen en het maken van een (voor)boeking.

Ter inspiratie, neem hier een kijkje bij de winter reizen van afgelopen jaar: https://www.lapland.nl/rondreizen/noorderlichtreizen

Aanmelden noorderlichtreizen presentatie in Kasteel Wurfeld